musiker

Erbjudande för musiker


Musik har alltid legat mig varmt om hjärtat och det är därför jag gör musikrelaterade jobb för halva priset, fram till sista januari!

Jag vet hur det är att kämpa för att göra sin musik hörd och det är inte lätt. Speciellt inte när ett yrke som osignad, opptäckt artist inte ger särskilt bra betalt. Under mina år i band har jag alltid haft stor nytta av vänner med kameror, kompisar med soffor att sova på och bekanta med kontakter på någon krog. Okända musiker, band och artister lever på kontakter, kontakter som är få förunnade. Jag vill bli din kontakt.

Eftersom jag älskar musik så mycket vill jag ge något tillbaka och erbjuder därför band och artister 50% rabatt på alla relaterade tjänster*. Pressfotografering, musikvideo, filmning av liveframträdanden eller kanske en ny hemsida. Allt som kan tänkas hjälpa band och artister att lyckas.

 

*Erbjudandet gäller fram till 2017-01-31. Resekostnader omfattas inte av erbjudandet.

Kontakta mig